REFERENTIES

Constance en Wim

Dankzij Verhuisplaza zijn onze verhuizingen (spullen van meerdere adressen naar opslag en later van opslag en woning naar onze nieuwe woning) heel goed verlopen. Door het goede voortraject en de duidelijke afspraken die gemaakt zijn vooraf. De expertise van Marco en zijn collega is zeer goed. Ze weten duidelijk waar ze mee bezig zijn en delegeren waar nodig. Marco en Hester waren tussendoor ook goed bereikbaar voor eventuele vragen. Wij zouden Verhuisplaza zeker aanbevelen vanwege de goede voorbereiding, deskundige hulp en juiste inzet van materialen voor de verhuizing.

Fam. M.H.W. Kleinhout

Te doen: leeghalen en opleverklaar maken van appartement.

Voorinspectie met de woningbouw samen met Marco als prettig ervaren. Heldere offerte. Klein schoonheidsfoutje door verkeerd email adres op de offerte te zetten. Doordat we van tevoren de sleutels van het appartement aan Marco hebben gegeven, hoefden we niet op de verhuisdag zelf aanwezig te zijn. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Er is zorgvuldig te werk gegaan. Hergebruik van goederen heeft de volle aandacht gekregen. De inboedel is goed nagekeken en in ons geval hebben we nog een aantal privé spullen retour gekregen. We bevelen Verhuisplaza zeker aan! De woningbouw vroeg door wie wij de woning hadden laten ontruimen en ik heb jullie naam doorgegeven. Het zag er prima uit!

Fam. M.J.W. Fronik

Door een trieste aanleiding in onze familie werden wij helaas met een noodgedwongen verhuizing geconfronteerd. Via Makelaarshuijs Eikelenboom werden wij gewezen op de dienstverlening van Verhuisplaza. Wat zijn we hier achteraf ontzettend blij mee. De hulpvaardigheid en vriendelijkheid van het gehele team zijn geweldig. We zijn ontzettend goed geholpen door alle medewerkers en kijken dan ook terug op een zorgeloze verhuizing. Dank voor jullie inspanningen! We bevelen Verhuisplaza van harte aan na onze positieve ervaringen.

Andrea van der Houwen

Onze zoon (student-af in Tilburg) is echt een kind van deze tijd. Hij kreeg eind december een woning in Rotterdam toegewezen en dacht dan een week later(!) wel te kunnen verhuizen. Gekkenwerk op zo’n korte termijn dacht ik, maar Verhuisplaza.nl bood uitkomst voor een ‘verhuizing op maat’. En, ook heel belangrijk, een compleet pakket met dozen, plakband, stickers en inpakpapier voor een eenpersoonshuishouden.

Marco Lind en Filip Verschoor waren beschikbaar en voor ons het perfecte duo om alles in goede banen te leiden. Die twee zijn helemaal op elkaar ingespeeld….Marco heel rustig en bedachtzaam en Filip iets drukker maar ondertussen een professionele sjouwer en vooral motivator. In een ochtendje was de inboedel overgebracht!

En ….. Marco en Filip hebben ons nog een ongelofelijke dienst bewezen door op eigen initiatief een kast in elkaar te zetten voor onze zoon. Daar zouden wij een hele middag en de bijbehorende vloeken voor nodig gehad hebben!

Filip Verschoor

Ik heb jarenlang de collega van Marco mogen zijn. Een verademing om met hem samen te werken. Hij straalt professionaliteit, begrip en rust uit naar collega verhuizers en naar klanten. Ik word soms nog eens gevraagd om samen een verhuizing te doen. Hier kijk ik altijd weer naar uit.

Greg Burrell – Hole in the Wall

 First of all I would like to thank Verhuisplaza for the cooperation. In the beginning I was a little reluctant, but Marco was an added value to the whole removal in all areas. He kept a professional and calm helicopter view during this stressy (for myself) project and also added the necessary hands on working ethic.

Greg Burrell – Hole in the Wall

Home Instead Thuisservice

Onlangs moest er bij ons op kantoor een aantal werkplekken en een vergadertafel verplaatst worden. Wij namen contact op met Verhuisplaza en binnen no time hadden wij de offerte binnen en was de verhuizing gepland.

De verhuizing liep op rolletjes en zelfs nog sneller dan in eerste instantie gepland. Marco en collega zijn ervaren, vriendelijke en harde werkers. Zij houden rekening met de mensen die in ons kantoor aan het werk waren, zodat zij ongestoord door konden werken. Van de werkplekken die verplaatst waren, hebben zij de kabels en snoeren keurig weggewerkt en gebundeld, zodat een volgende verplaatsing zeer makkelijk is. Zij denken vooruit en mee.

We zullen bij toekomstige (interne) verhuizingen zeker Verhuisplaza weer vragen. Verhuisplaza doet wat zij belooft en werkt met attent, vriendelijk en hardwerkend personeel.

Home Instead Thuisservice

Tineke Kok

Op het juiste moment jullie tegengekomen via facebook, wat een geluk.

Volgens afspraak alles uit mijn appartement naar de andere woning overgebracht. Op de afgesproken tijd waren jullie er en alles in korte tijd zeer kundig  overgebracht. Keurig gewerkt en niets beschadigd.

Moet Marco nogmaals danken om de bank naar boven te krijgen door het trapgat, wat uiteindelijk helaas niet is gelukt, maar wat we zelf moesten ervaren, want Marco had al aangegeven dat dat niet zou lukken!

Mijn dank is groot!

Vriendelijke groet,

Tineke kok

Darinka Verschoor

Marco heeft inmiddels AL mijn verhuizingen gedaan en ik heb veel van hem geleerd. Door zijn tips, hoe pak je dozen in, wat doe je waar in en wat schrijf je dan op de doos etc, zijn de verhuizingen voor iedereen een verademing. Met zijn persoonlijkheid en kennis van het vak heb je een professionele en en enthousiaste verhuizer in huis. Ik zou hem iedereen aanbevelen!!

Fam. Kruger

Onlangs heeft Marco de verhuizing van mijn moeder gecoōrdineerd.

Vooraf hebben wij goed advies gekregen hoe zo efficiënt mogelijk in te pakken, waar je het best terecht kan voor het  huren van vervoer en allerlei andere tips rondom de hele verhuizing. Vooral de flexibiliteit is handig: Marco levert maatwerk.

Op de dag van de verhuizing was alles snel en vakkundig  in de bus geladen en konden we gaan uitladen en inruimen in het nieuwe huis van mijn moeder.

De dag is absoluut vlot en voorspoedig (en gezellig!) verlopen dankzij de hulp van Marco. Kortom: Marco is een enthousiaste en professionele verhuizer die wij iedereen aan kunnen bevelen.

Familie Kruger

Vul hier je referentie in

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.