Particuliere verhuizing

Verhuizen betekent een grote verandering in het leven van mensen. Een nieuwe omgeving, afscheid nemen van de buren, oude spullen weggooien of toch maar weer inpakken, uitpakken, alles een nieuwe plek geven, een lege bankrekening. De prikkels van verhuizen leveren voldoende stress op. Genieten van de nieuwe basis lijkt ver weg. En dat terwijl een verhuizing een nieuwe fase in het leven is, een nieuw begin met alle mogelijkheden die daarbij horen! Daar wilt u zich op richten bij verhuizen, niet op de verhuisstress.

Verhuisplaza neemt u de zorg van verhuizen weg, helpt waar nodig met verhuisdozen of spierkracht. Misschien alleen een verhuiswagen of advies nodig? Voor een complete verhuizing of eenvoudig zelf verhuizen is Verhuisplaza de vaste plek in heel Nederland. Verhuisplaza wijst u de slimste weg in uw verhuizing, u houdt zelf de regie op het budget.

De verhuizing moet zo slim mogelijk uitgevoerd worden, waarbij u zelf bepaalt wat u uit handen geeft en zelf doet. De verhuishulp van Verhuisplaza is erop gericht u verhuiskracht te bieden waar nodig en ruimte voor de eigen inzet waar wenselijk is. Zelf verhuizen is goedkoop verhuizen. Wat vrienden in de buurt kunnen een handje helpen, maar een verhuiswagen met chauffeur moet de grote meubels vervoeren. Of alleen de zware wasmachine moet de trap af. De verhuisdozen regelt u gewoon zelf in de Verhuiswinkel en die oude fiets brengt u eindelijk eens naar de milieustraat. Soms kan een verhuisplan van een verhuiscoach net dat steentje bijdragen om eenvoudig en goedkoop, maar toch handig en slim te verhuizen.