De kleding hangdoos

Vandaag een stukje over één van onze dozen: De Garderobedoos of Kleding hangdoos.

De garderobedoos is een doos die bij veel mensen (nog) niet bekend is. Het is wel een wat grotere doos, maar zeker niet onbelangrijk en zeker heel erg handig en niet alleen tijdens de verhuizing!

De garderobedoos of kleding hangdoos is een doos waarin je je hangkleding heel handig en snel kunt verhuizen. Geen opvouwen of in ‘gewoon’ in een doos prakken, maar zo uit de kast, met hangers en al, de doos in!

Heb je oncourante dingen te verhuizen, zoals bijvoorbeeld je gitaar, dan kun je deze onder in de kleding hangdoos zetten, tussen de kleding in. Zo beschermt je kleding je gitaar tijdens het transport. Het is wel raadzaam om deze doos rechtop te verhuizen.

De kleding hangdoos is niet alleen tijdens de verhuizing heel handig, maar ook daarna! Heb je een zolder, kelder en/of garage? Dan kun je deze doos met bijvoorbeeld je zomerkleding daar stallen en heb je gelijk een soort 2e kledingkast voor de kledingwissel in de zomer en winter. Handig toch?

Meer weten of zien hoe je de kleding hangdoos het beste kunt gebruiken? Check het filmpje hier op de website of you tube kanaal (www.youtube.com).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *